O nama

Ko smo

image description

Berzanska Trading Akademija je obrazovni centar koji u saradnji sa sponzorom akademije Sinteza BDD, organizuje specijalističke treninge i obuku za berzansko online trgovanje globalnim berzanskim instrumentima-akcijama, robom, indeksima, obveznicama, fondovima, fjučersima, valutama, CFD i ETF...

Globalni online trejding je globalni fenomen i dominantan način investiranja u poslednjoj deceniji. 95 % transakcija na svetskom finansijskom tržištu vrednom preko 300 hiljada milijardi USD se realizuje online trejdingom. Od skora globalni trejding je dostupan investitorima u Srbiji preko sponzora akedemije.

Program Berzanske akademije je prilagođen svima koji žele da na kvalitetan i interaktivan način steknu praktična i vredna znanja primenljiva u dnevnoj berzanskoj trgovini.

Polaznici akademije, osim fizičkih lica kao samostalnih investitora, mogu biti i predstavnici pravnih lica koji imaju potrebu za kupovinom terminskih robnih ugovora i/ili žele da plasiraju svoj novac na kratak ili dug rok na svetsko finansijsko tržište.

Program Akademije realizuju profesionalni berzanski trejderi, preko jedinstvene edukativne trading platforme, čime je polaznicima omogućeno da steknu znanja i veštine koje će im omogućiti da berzanskim trejdingom zarađuju kao i profesionalni investitori, koristeći fluktuacije i trend kretanja cena, bez obzira da li se radi o rastu ili padu.